Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μεσσαρά - Ακαδημία Ρεθύμνου 49 - 63 (Α' Ανδρών - 8η Αγωνιστική)














Μεσσαρά - Ακαδημία Ρεθύμνου 49 - 63
(Α' Ανδρών - 8η Αγωνιστική)

Το ντέρμπι των ουραγών του Α' Ομίλου στο πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 στο κλειστό των Μοιρών, με την νεοσύστατη ομάδα της Ακαδημίας να παίρνει σχετικά ευκολα το ροζ φύλλο αγώνα.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα, οι Ρεθυμνιώτες προηγήθηκαν από την αρχή του αγώνα, αυξάνοντας αργά αλλά σταθερά τη διαφορά, με αποτέλεσμα να μην απειληθούν σε καμία στιγμή του αγώνα από την ομάδα της Μεσσαράς. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν το σκορ στην τελευταία περίοδο κατεβάζοντας τη διαφορά από τους 20 πόντους που είχε βρεθεί, στους 14, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 49-63.
Να σημειωθεί ότι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή κατά την έναρξη του αγώνα, προς τιμή του "Πατριάρχη" του Κρητικού Μπάσκετ Παύλου Βαρζακιάν, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή την περασμένη Τετάρτη 12/01/2011.
Περίπου 90 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας της Μεσσαράς.
Η Μεσσαρά μετά από το ατυχές αποτέλεσμα καταλαμβάνει και μαθηματικά, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, την έκτη θέση του Α' Ομίλου. Στην επόμενη φάση των Play-Off, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα καταλάβει την 1η θέση στον Β' Όμιλο, με φαβορί την ομάδα της Ιεράπετρας, με το Δειλινό και την Αναγέννηση να καραδοκούν.

Δεκάλεπτα:  1ο: 14-17,   2ο: 12-20,   3ο: 05-14,   4ο: 18-12


Μεσσαρά (Νικολιδάκης Στ.): Ταβερναράκης 4 (1), Ρηγάκης, Κουκουλάκης, Κολουτζάκης, Δαριβιανάκης Δ. 4, Καλαϊτζάκης 2, Δρουγκάκης, Χαραλαμπάκης 10, Μανασσάκης 6, Δαριβιανάκης Εμμ. 9, Τζογανάκης 6, Στεφανουδάκης 8 (1).

Ακαδημία Ρεθύμνου (Σταθόπουλος Ι.): Αντουράκης 2, Καρπουζάκης 7 (1), Νύκταρης, Παπαθανασίου 2, Χρυσουλάκης 18, Οικονομίδης 2, Σταμούλης 18 (4), Νταλιάνης 10, Κατσαβίδης, Κουζινός, Κούδας 4.

Οι διαιτητές (Σπηλιόπουλος - Γιακουμάκης)
με τους κριτές (Παπαδάκη - Καπετάνιου - Βλάσσης) του αγώνα

 Προθέρμανση

 Τήρηση ενός λεπτού σιγής,
στη μνήμη του Πατριάρχη του κρητικού μπάσκετ Παύλου Βαρζακιάν.

 Τζάμπολ



 Σημαντική η βοήθεια των φιλάθλων στην ομάδα της Μεσσαράς

Περίπου 80-90 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο
για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου