Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μεσσαρά - Ιεράπετρα 1 28 - 71 (Παμπαίδων Α' - 5η Αγωνιστική)













Μεσσαρά - Ιεράπετρα 1   28 - 71
(Παμπαίδων Α' - 5η Αγωνιστική)

Με ξεκάθαρη την διαφορά σε ποιότητα και εμπειρία, η ουραγός ομάδα της Μεσσαράς υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο του ομίλου, με το τελικό σκορ να αποτυπώνει απόλυτα τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Η Ιεράπετρα 1 δεν άφησε κανένα περιθώριο στους μικρούς της Μεσσαράς, παίρνοντας από το πρώτο δεκάλεπτο διαφορά ασφαλείας και αυξάνοντας τη διαφορά έως και την τρίτη περίοδο σταθερά. Το μόνο που μπόρεσαν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν 15 πόντους στην τελευταία περίοδο (παραπάνω από όσους είχαν πετύχει τις άλλες τρεις συνολικά!) με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο επιβλητικό 28-71.
Με το τέλος του πρώτου γύρου στον τρίτο όμιλο, φαίνεται ότι η Ιεράπετρα 1 είναι ίσως η πιο καλοδουλεμένη ομάδα του ομίλου, αποδεικνύοντας με το καλύτερο τρόπο την καλή δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα του Λασιθίου, στα τμήματα υποδομών.
Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε από παίκτες-διαιτητές-κριτές-προπονητές και τους περίπου 60 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο στη μνήμη του Παύλου Βαρζακιάν.


Δεκάλεπτα:   1ο: 03-23,   2ο: 05-10,   3ο: 05-19,   4ο: 15-19

Μεσσαρά (Κυδωνάκης Ι.): Παπαγρηγορίου 1, Μιχελιουδάκης, Χαλκιαδάκης 1, Ζαχαριουδάκης, Τζωρτζακάκης 4, Γεωργιλαδάκης 2, Φωτάκης 4, Λαμπράκης 9, Μπελαδάκης, Καμπιτάκης 7 (1).

Ιεράπετρα 2 (Γιαλούση Μ.): Πάγκαλος 5, Φρονιμάκης 7, Καραλάκης 10, Γαϊτανάκης 9, Χατζηιωαννίδης 12, Τζεβελεκάκης 10, Σταματάκης 8, Χατζημαρκάκης 2, Ταμπάκης 8.


 Οι κριτές του αγώνα (Παπαδάκη - Καπετάνιου - Βλάσσης)

 Οι διαιτητές του αγώνα (Σπηλιόπουλος - Γιακουμάκης)

 Ιεράπετρα 1 (Γιαλούση Μ.)

 Μεσσαρά (Κυδωνάκης Γ.)



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου