Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ώρες έναρξης κατηγοριών

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία ΜΙΝΙ πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό, το Σάββατο στις 11 το πρωί.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία ΠΑΙΔΕΣ πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό, το Σάββατο στη 1 το μεσημέρι.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία ΕΦΗΒΟΙ πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό, το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία ΕΝΗΛΙΚΕΣ πρέπει να βρίσκονται στο κλειστό, το Σάββατο στις 5 το απόγευμα.

Ένας αθλητής τουλάχιστον, από κάθε ομάδα, πρέπει να παρουσιαστεί στο γήπεδο για την επιβεβαίωση συμμετοχής της ομάδας και τη διεξαγωγή της κλήρωσης, τις παραπάνω ώρες. Σε περίπτωση που κανένας δεν παρουσιαστεί στην επιβεβαίωση-κλήρωση η ομάδα αποκλείεται εντελώς από το τουρνουά. 

Αμέσως μετά την κλήρωση θα αρχίσουν τα παιχνίδια. Εάν η ομάδα δε βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο έως και 5 λεπτά αφού κληθεί από την επιτροπή, αποκλείεται από το συγκεκριμένο αγώνα. (Εάν είναι η πρώτη ήττα, έχει δικαίωμα να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι κανονικά). Σε περίπτωση μεγαλύτερης καθυστέρησης λόγω ανωτέρας βίας, κάποιος αθλητής της ομάδας οφείλει να βρίσκεται στο χώρο και να ενημερώσει για την επικείμενη καθυστέρηση. Η καθυστέρηση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπερβεί τη 1 ώρα από την κλήρωση στην κατηγορία των ενηλίκων και τα 30 λεπτά στις άλλες κατηγορίες. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αποκλεισμού της ομάδας σε διαφορετική περίπτωση.


Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι διεξαγωγές των διαγωνισμών τριπόντων, βολών και δεξιοτήτων θα γίνουν στο κλειστό, την Κυριακή πριν από τους τελικούς της αντίστοιχης κατηγορίας.

Για οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια-πληροφορία:
η επιτροπή του τουρνουά:
Μιχάλης  6936162462
Άρης       6979986010
Στέλιος   6937458604

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου