Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Μεσσαρά - Σητειακός 28 - 55 (Παμπαίδων Α' - 3η Αγωνιστική) (εξ αναβολής)


Μεσσαρά - Σητειακός  28 - 55


Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, η ομάδα μπάσκετ της Μεσσαράς, καθώς την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 13:30 το μεσημέρι έχασε με σκορ 28 - 55 από την ομάδα του Σητειακού, σε αναβληθέν ματς για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Παμπαίδων Α'.
 
Οι Μεσσαρίτες μπήκαν δυνατά στον αγώνα και αιφνιδίασαν τη δυνατή ομάδα της Σητείας  καθώς στα μισά της πρώτης περιόδου προηγήθηκαν με 7-0! Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να αφυπνίζονται σιγά σιγά και μπήκαν στο παιχνίδι ροκανίζοντας τη διαφορά και διαμορφώνοντας το σκορ στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου σε 12-8..
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η υπεροχή σε ποιότητα, εμπειρία και σωματοδομή των παικτών του Σητειακού που συμμετείχαν στη δεύτερη περίοδο, είχαν ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι, όχι μόνο να προηγηθούν αλλά να χτίσουν και μια διαφορά ασφαλείας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το σκορ του οκταλέπτου ήταν 5-27, οπότε και το σκορ ημιχρόνου 17-35 έδωσε άνεση στην ομάδα του Σητειακού για τη συνέχεια.

Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα της Μεσσαράς κατάφερε να βελτιώσει την απόδοσή της, και τέλειωσε την τρίτη περίοδο νικήτρια με 11-8. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Σητειακός αύξησε τη διαφορά αφού η μεγάλη αστοχία των γηπεδούχων τους άφησε άποντους σε όλη την περίοδο. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 28-55.
 
Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία του προέδρου της ΕΚΑΣΚ κ. Δασκαλάκη, υποστηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που γίνεται από το νέο συμβούλιο της Ένωσης για την ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ. Εκτός από την  - γνωστή σε όλους - αγάπη και πάθος που διαθέτει για το άθλημα, η φυσική παρουσία του κάθε Σαββατοκύριακο σε γήπεδα της Κρήτης δίνει έναν αέρα αισιοδοξίας στα Σωματεία, τους παράγοντες, τους προπονητές αλλά και τους παίκτες μπάσκετ της Κρήτης.

Μεσσαρά - Σητειακός   28 - 55

Δεκάλεπτα:   1ο: 12-08,   2ο: 05-27,   3ο: 11-08,   4ο: 00-12

Μεσσαρά (Κυδωνάκης): Παπαγρηγορίου 1, Μιχελιουδάκης 2, Χαλκιαδάκης 7 (1), Δουλγεράκης, Φωτάκης, Λαμπράκης 2, Καμπιτάκης 16 (3).
 

Σητειακός (Δράκος): Τσουκνάκης 9, Κατσούλης 1, Καραμανωλάκης, Καντούνιας, Οικονομάκης 6, Ζωγραφάκης 2, Ανδρουλιδάκης 4, Παθιάκης 1, Καραγιαννάκης 12, Στογιάνοβιτς 20

Η ομάδα του Σητειακού

Οι διαιτητές του αγώνα κ. Μακρης-Γερμανης

Οι κριτές του αγώνα: Κοκαράκη - Βλάσσης

Οι προέδροι κ Δασκαλάκης (ΕΚΑΣΚ) και κ. Χαλκιαδάκης (Μεσσαρά)

 
Το τζάμπολ του αγώνα

Λιγοστοί οι φίλαθλοι (κυρίως γονείς) στις κερκίδες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου