Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Σάββατο 22/1 οι άνδρες στις Μοίρες - Αναβάλλεται ο αγώνας των Παμπαίδων Α'

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στα πλαίσια της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Ανδρών, η ομάδα της Μεσσαράς θα αντιμετωπίσει τη φορμαρισμένη ομάδα του Ηροδότου, στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι για την πρώτη φάση.
Ο Ηρόδοτος μετά από την τρίτη ήττα του, στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ξεκίνησε ένα εντυπωσιακότατο σερί, ξεκινώντας από το παιχνίδι του πρώτου γύρου απέναντι στη Μεσσαρά, και έρχεται στις Μοίρες αήττητος μετρώντας 5 συνεχόμενες νίκες. Μάλιστα οι δύο τελευταίες ήταν απέναντι στους πρωτοπόρους Φιλαθλητικό και Ανδρογέα φέρνοντάς τον μια ανασα πίσω τους.
Αντίθετα η Μεσσαρά, δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ροζ φύλλο αγώνα τη φετινή χρονιά, και θέλει να κλείσει με καλές εμφανίσεις την παρουσία της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Βρίσκεται και μαθηματικά στην έκτη θέση του ομίλου και το μόνο που ενδιαφέρει την ομάδα είναι να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει των αγώνων των Play-off, περιμένωντας να μάθει και το αντίπαλό της (1ος του Β' ομίλου).
Τον πρώτο γύρο στο αντίστοιχο παιχνίδι στην Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος είχε κερδίσει αρκετά εύκολα με σκορ 83-42.

Στην μικρότερη κατηγορία των Παμπαίδων Α', αναβλήθηκε ολόκληρη η αγωνιστική του 3ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχει και η ομάδα της Μεσσαράς. Αιτία, η επίσκεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Παίδων κ. Μανουσέλη, ο οποίος θα επιβλέψει την προπόνηση του Αναπτυξιακού σε συνεργασία με τον περιφερειακό προπονητή κ. Πινακουλάκη. Κάποιοι αγώνες στους άλλους ομίλους θα πραγματοποιηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου