Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Δελτίο Τύπου - 23/07/2012


Μοίρες, 23/07/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Beach Basketball “Kalamaki 2012” το οποίο συνδιοργάνωσαν ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς, ο Δήμος Φαιστού και οι επιχειρηματίες του Καλαμακίου, τo τριήμερο 20-21-22 Ιουλίου 2012, στην παραλία του Καλαμακίου του Δήμου Φαιστού.

Η διοργάνωση ήταν με την υποστήριξη της ΕΚΑΣΚ (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης) και με τη σημαντική βοήθεια του ΣΥΔΚΑΚ (Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης), με τους προέδρους να είναι μεταξύ των αρκετών μελών τα οποία έδωσαν το παρόν στο αθλητικό γεγονός.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, όλους τους θεατές που στήριξαν την προσπάθεια αυτή, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμο Φαιστού, για την άψογη συνεργασία στη συνδιοργάνωση αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά του στην αγορά τού - πολύ σημαντικού και απαραίτητου - αθλητικού υλικού (μπασκέτες). Σχετικά με την αγορά του παραπάνω υλικού, εξίσου σημαντική ήταν και η βοήθεια των επιχειρηματιών του Καλαμακίου, οι οποίοι αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή. Φυσικά, θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Shop4basket, Nickan, Βερτούδος Sport, Restaurant Αριστείδης, Restaurant Δελφίνια, Restaurant Giorgos, Paradise Hotel, Kostas Hotel, όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας: Κρήτη Σπορ Fm 89.2, Dream FM 90.6, Ράδιο Μοίρες 97.1, Melody FM 98.7.

O ΓΑΣ Μεσσαράς ολοκλήρωσε επιτυχώς μια μεγάλη σειρά διοργανώσεων υπό την αιγίδα και συνεργασία του Δήμου Φαιστού, με την πλήρη διοργάνωση και εκτέλεση των τριών τουρνουά 3on3 Streetball που πραγματοποιήθηκαν σε Μοίρες, Τυμπάκι και Ζαρό, με το συντονισμό και την εκτέλεση του τουρνουά 3on3 της Αγίας Γαλήνης, το οποίο διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Γαλήνης, και με το πρόσφατο τουρνουά Beach Basketball που πραγματοποιήθηκε στο Καλαμάκι.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει την προσπάθεια του να προάγει την διάδοση του αθλητισμού και τις ευγενούς άμιλλας σε όλες τις ηλικίες, όπως κάνει μέχρι τώρα, και ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους τους συνοδοιπόρους του σε αυτήν την προσπάθεια.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου
Η επιτροπή μπάσκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου