Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Δελτίο Τύπου - 1ο Τουρνουά Beach Basketball - Καλαμάκι 2012


Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς (ΓΑΣΜ) διοργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού, τον Οργανισμό Άθλησης Δήμου Φαιστού και τους επαγγελματίες Καλαμακίου, τουρνουά beach basketball (μπάσκετ στην παραλία) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Καλαμακίου Δήμου Φαιστού, στις 20-21-22 Ιουλίου 2012.
Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι καλούνται να φτιάξουν μια ομάδα 3 έως 5 ατόμων, να της δώσουν όνομα και να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά. Οι κατηγορίες του τουρνουά είναι 4:
·         Μίνι-Παμπαίδες (γεννηθέντες το 1999 και νεότεροι),
·         Παίδες-Έφηβοι (γεννηθέντες από 1998 έως και 1994),
·         Open (χωρίς όριο ηλικίας και χωρίς ενεργούς παίκτες στην ομάδα)
·         Ενεργοί (τουλάχιστον ένας παίκτης της ομάδας, ενεργός σε σωματείο ανδρικής κατηγορίας).
Τα σημεία από τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν και να καταθέσουν δηλώσεις συμμετοχής είναι τα:
1.      Καταστήματα N.R.G. Sports - Βερτούδος στο Ηράκλειο
a.      Κατεχάκη 17
b.      Καλοκαιρινού 262
c.       62 Μαρτύρων 78
2.      Nokia Care Μοιρών – Μιχ. Κόρακα, Μοίρες
3.      Café Kunga – Πλατεία Τυμπακίου
Οι δηλώσεις μπορούν να εκτυπωθούν και από το blog της ομάδας: messarabc.blogspot.com. Η συμμετοχή στο τουρνουά ορίζεται στα 15€ / ομάδα. Η ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται αυστηρά η Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012. Η Διοργάνωση θα φροντίσει για νερά στους αγώνες σε κάθε αθλητή, την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά καθώς και την υγειονομική κάλυψη.
Το σύστημα διεξαγωγής είναι αυτό του διπλού αποκλεισμού, δηλαδή όποια ομάδα συμπληρώνει 2 ήττες αποκλείεται (ή του μονού αποκλεισμού σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών). Στην 1η ομάδα θα απονεμηθεί κύπελλο και θα δοθούν δώρα σε όλους τους παίκτες της νικήτριας ομάδας, ενώ και οι 2 ομάδες του τελικού θα πάρουν μετάλλια.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς, οι οποίοι συμβάλλουν ενεργά στην πραγματοποίηση των τουρνουά.
Περισσότερες πληροφορίες στο messarabc.blogspot.com και στα τηλέφωνα 6936162462 (Μυρτάκης Μιχάλης) – 6979986010 (Σηφάκης Άρης) – 6937458604 (Φανουράκης Στέλιος).
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου
Η επιτροπή Μπάσκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου