Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Δελτίο Τύπου για το 3on3 των Μοιρών

Μοίρες, 24/04/2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά streetball “Messara 3on3” που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς, την Κυριακή 22 Απριλίου, στην κεντρική πλατεία των Μοιρών, υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, όλους τους κατοίκους της περιοχής που στήριξαν την προσπάθεια αυτή, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμο Φαιστού και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Φαιστού, το Δήμο Ηρακλείου και τον Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Ηρακλείου, την Ελληνική Αστυνομία, τον Ερυθρό Σταυρό - Εθελοντές Σαμαρείτες, όπως και τους όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δημότες της πόλης μας για τη στήριξή τους στην εκδήλωση του Συλλόγου αλλά και για την κατανόηση που έδειξαν στο κλείσιμο τμήματος της λεωφόρου 25ης Μαρτίου (κεντρική λεωφόρος) για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Επίσης, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη εάν υπήρξαν προβλήματα κατά τη διεξαγωγή των αγώνων και την εφαρμογή των κανονισμών, είτε αυτά προκλήθηκαν από παρερμηνεία είτε από ελλιπή ενημέρωση εκ μέρους των διοργανωτών. 

Ενημερώνουμε ότι ο ΓΑΣ Μεσσαράς θα συνεχίσει την προσπάθεια του να προάγει την διάδοση του αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες, όπως κάνει μέχρι τώρα, καθώς το σημαντικότερο για όλους και ιδιαίτερα τα παιδιά, είναι να γνωρίσουν τη χαρά του αγώνα και της προσπάθειας και να αγαπήσουν τον αθλητισμό. 

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ο Σύλλογος διοργανώνει και το 3ο τουρνουά streetball “Messara 3on3”, την Κυριακή 29 Απριλίου, αυτή τη φορά στο Τυμπάκι, στην κεντρική λεωφόρο και κεντρική πλατεία της πόλης.

Καλούμε, και αυτήν τη φορά, τους συνδημότες μας - κάθε ηλικίας - να συμμετάσχουν μαζί μας σε άλλη μια μέρα γιορτής και αθλητισμού, στηρίζοντας και πάλι την προσπάθειά μας.


Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου
Η επιτροπή μπάσκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου