Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κοπή της πίτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στο κέντρο Ανάκτορο, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Μεσσαράς, η οποία συνδυάστηκε με αποκριάτικο μουσικό πάρτυ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από το συμβούλιο του συλλόγου και σύντομη αναφορά στα τμήματα βόλλεϋ και μπάσκετ της ομάδας που λειτουργούν.



Μετά τις ευχαριστίες για την προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκε τιμητική βράβευση με μετάλια στις μικρές αθλήτριες των τμημάτων ΜΙΝΙ του Βόλλεϋ, για την πρωτιά που κατέκτησαν το 2010 σε παγκρήτιο τουρνουά που συμμετείχαν.

 
Ο σύντομος χαιρετισμός ολοκληρώθηκε με την ελπίδα να υπάρχουν συνεχώς περισσότερες αφορμές για βραβεύσεις στους μικρούς αθλητές, αφού αυτοί είναι η ελπίδα για το μέλλον, και το πάρτυ ξεκίνησε με τον DJ Makis να δίνει το ρυθμό  με τις επιλογές του.


Καθ' όλη τη βραδιά όλοι είχαν αμείωτο κέφι για χορό και πέρασαν -για άλλη μια χρονιά- υπέροχα. Άλλωστε δεν ήταν λίγοι εκείνοι ,οι οποίοι μπήκαν στο πνεύμα των ημερών με τις μεταμφιέσεις τους.






















 

 

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία πολιτικών και αθλητικών παραγόντων από την εκδήλωση, με εξαίρεση τον Αντιδήμαρχο Δήμου Φαιστού κ. Φασομυτάκη Ιωάννη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά και ενημέρωσε για τη -δικαιολογημένη- απουσία του. Άλλωστε ο κ. Φασομυτάκης από την έναρξη της θητείας του αποδεικνύει εμπράκτως τη στήριξή του στο Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου