Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Μεσσαρά - Ιεράπετρα2 19 - 24 (Παμπαίδων Α' - 9η Αγωνιστική)












Μεσσαρά - Ιεράπετρα2   19 - 24

Πολλά άστοχα σουτ και αρκετά λάθη χαρακτήρισαν το παιχνίδι της Κυριακής μεταξύ των ομάδων της Μαεεσαράς και της Ιεράπετρας 2. Παρόλα αυτά το ματς ήταν γεμάτο ένταση και από τις δύο ομάδες αποζημιώντας τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι δύο ουραγοί του ομίλου τα έδωσαν όλα στο κλειστό των Μοιρών για τη νίκη με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα.
Οι δύο αντίπαλοι, παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Το ματς ήταν αμφίροπο από το ξεκίνημα, με τη διαφορά στο σκορ να μην μπορεί να ξεπεράσει τους 4 πόντους μέχρι και το τέλος του αγώνα, όπου πήρε τη μέγιστη τιμή της (5 πόντοι). Η Μεσσαρά ξεκίνησε ελαφρώς καλύτερη και πέρα από το 0-2 στην αρχή δεν ξαναέχασε το ελαφρύ προβάδισμα έως και την τελευταία περίοδο. Εκεί οι κακές επιλογές των παικτών της Μεσσαράς σε συνδυασμό με την ψυχραιμία των αντιπάλων τους, έφερε την ανατροπή και νίκη στους παίκτες του κ. Κορνιωτάκη.

Μεσσαρά - Ιεράπετρα2   19 - 24


Δεκάλεπτα:   1ο: 06-06,   2ο: 07-04,   3ο: 04-06,   4ο: 02-08

Μεσσαρά (Κυδωνάκης Ι.): Παπαγρηγορίου, Μιχελιουδάκης, Χαλκιαδάκης 2, Μπελαδάκης, Boskov 4, Τζωρτζακάκης, Ταγαράκης, Φωτάκης, Λαμπράκης 7 (1), Φουντουλάκης, Καμπιτάκης 6.
 Ιεράπετρα 2 (Κορνιωτάκης Δ.): Χατζάκης 2, Σφυράκης 2, Πλακογιαννάκης 2, Παναγιωτάκης 2, Φανουράκης, Παπαδάκης, Κορνιωτάκης 2, Μπαϊράς 4, Καναβάκης, Κουρουπάκης 6, Μπαλοθιάρης 4, Αγγελόπουλος.


Διαιτητές του αγώνα: Μπανασάκης - Σμυρνάκης
Γραμματεία: Κλάδου - Βαρούχα.
Μεσσαρά - Όρκος νίκης

Τζάμπολ













Το τελικό σκορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου