Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Μεσσαρά - Ηρόδοτος 56 - 72 (Α' Ανδρών - 9η Αγωνιστική)















Μεσσαρά - Ηρόδοτος 56 - 72
(Α' Ανδρών - 9η Αγωνιστική)

Ένα πολύ καλό παιχνίδι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο κλειστό των Μοιρών το Σάββατο 22/01/2011, καθώς οι ομάδες της Μεσσαράς και του Ηροδότου προσέφεραν καλό θέαμα κατά διαστήματα. Επιπλέον, το σκορ ήταν κοντά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα οι δυνατές μάχες κάτω απ' τα καλάθια, η ένταση και το πάθος των παικτών να κρατήσουν σε αγωνία τους φιλάθλους μέχρι τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, οι οποίες μπήκαν νωθρά στο γήπεδο. Το σκορ έμεινε κοντά με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ελαφρύ προβάδισμα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Ηρόδοτος ανέβασε τα ποσοστά του και μεγάλωσε τη διαφορά φτάνοντάς την στους 20 πόντους έχοντας μια ασφάλεια.
Μετά όμως την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και μείωσαν τη διαφορά ακόμα και σε μονοψήφιο αριθμό (9 πόντους) αγχώνοντας τους αντιπάλους τους. Κάποια συνεχόμενα λάθη στο τέλος της περιόδου ανέβασαν τη διαφορά στους 16. Στην αρχή της τελευταίας περιόδου η Μεσσαρά δεν επέτρεψε στον Ηρόδοτο να ξεφύγει περισσότερο, μείωσε ξανά στους 10, όμως στο τέλος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν σωστά, ευστόχησαν σε συνεχόμενα σουτ "καθαρίζοντας" το παιχνίδι και διαμορφώνοντας το τελικό 56-72.

Στο παιχνίδι Μεσσαρά-Ηρόδοτος κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας, ο μέχρι τώρα προπονητής της, κ. Νικολιδάκης, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Μεσσαράς κοινή συνεναίσει. Παρόλα αυτά θα παραμείνει στην ομάδα, προπονώντας τμήμα των ακαδημιών του συλλόγου. Σύμφωνα με δηλώσεις μελών του συμβουλίου: "Η συνεργασία της ομάδας της Μεσσαράς με τον προπονητή Νικολιδάκη Στέλιο λύεται σήμερα κοινή συνεναίσει. Ευχαριστούμε πολύ τον coach για τη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα, καθώς την καθοδήγησε προπονητικά - παρ' όλες τις δυσκολίες - από την πρώτη ημέρα την επανενεργοποίησης του τμήματος μπάσκετ έως σήμερα. Ο coach Νικολιδάκης θα παραμείνει ενεργό μέλος στην ομάδα μας, αφού θα προπονεί μία από τις ομάδες των ακαδημιών του συλλόγου. Όσον αφορά στην ανδρική ομάδα, από Δευτέρα αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, ο νυν προπονητής των Παμπαίδων Α' και Β' coach Κυδωνάκης Γιάννης. Το συμβούλιο συνεχίζει την αναζήτηση του διαδόχου στον πάγκο της ομάδας, έχοντας στόχο έμπειρο προπονητή ο οποίος θα μπορέσει να δουλέψει με την ομάδα θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους."


Δεκάλεπτα:  1ο: 10-16,   2ο: 10-24,   3ο: 18-14,   4ο: 18-18

Μεσσαρά (Νικολιδάκης Στ.): Ταβερναράκης 6 (2), Ρηγάκης 3, Κουκουλάκης 1, Δαριβιανάκης Δ. 2, Καμπιτάκης, Καλαϊτζάκης, Χαραλαμπάκης 11 (1), Μανασσάκης 10 (1), Δαριβιανάκης Εμμ. 17, Τζογανάκης, Στεφανουδάκης 6 (1).

Ηρόδοτος (Κόκκινος Γιάννης) : Πρωτογεράκης, Μαϊστρέλης Ν. 22 (3), Μαϊστρέλης Β. 17 (2), Τσάμης, Χαραλαμπάκης 6, Σταθάκης, Αναστασάκης 4, Κάλφας, Κούκιαλι 8, Φραγκιαδάκης 1, Βακιντής 7 (2), Αποστολίδης 7.  

Οι διαιτητές του αγώνα: Αλεξανδρής - Γαλανόπουλος

 Διαιτητές και γραμματεία

 Οι κριτές του αγώνα: Παντουβάκης - Γαστεράτος - Χαλκιαδάκη

 Τζάμπολ



 Το τελικό σκορ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου