Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Μεσσαρά - Κύδων 48 - 76 (Α' Ανδρών - 5η Αγωνιστική)

















Μια περίοδος και συγκεκριμένα η τρίτη, ήταν αρκετή για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα η ομάδα του Κύδωνα Χανίων, η οποία τα χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο, από τη μαχητική ομάδα της Μεσσαράς.


Οι Μεσσαρίτες ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκαν εξ αρχής με μικρή διαφορά η οποία μειώθηκε στους 2 πόντους με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Δυνατές μάχες και σκληρές άμυνες ήταν το χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα της Μεσσαράς να δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, σαφώς βελτιωμένο. Αντίθετα, η ομάδα των Χανίων σαφώς αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Κύδων πήρε βραχέα κεφαλή, και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 5 πόντους διαφορά.


Μετά την ανάπαυλα η ομάδα της Μεσσαράς μπήκε υπνωτισμένη, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει επιθετικά, με την έμπειρη και αθλητική ομάδα του Κύδωνα να το εκμεταλλεύεται, και με ένα εντυπωσιακό σερί 25-4 να καθαρίζει το παιχνίδι. Η αφύπνιση των παικτών της Μεσσαράς στο τελευταίο δεκάλεπτο δε στάθηκε αρκετή για την ανατροπή αφού οι Χανιώτες έλεγχαν το ματς σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.


Πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια του κόσμου, αφού περίπου 80-90 φίλαθλοι στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας, η οποία έδειξε για άλλη μια φορά ότι με τον κόσμο δίπλα της αλλάζει συμπεριφορά προς το καλύτερο.




Μεσσαρά - Κύδων   48 - 76


Δεκάλεπτα:  18-16, 11-18, 4-25, 15-17


Μεσσαρά (Νικολιδάκης): Ταβερναράκης 5 (1), Ρηγάκης 2, Κουκουλάκης, Δαριβιανάκης Δ. 2, Φανουράκης 8 (2), Χαραλαμπάκης, Μανασσάκης 3 (1), Δαριβιανάκης Εμμ. 7, Τζογανάκης 5, Στεφανουδάκης 16, Καλαϊτζάκης.


Κύδων (Ηλιάκης): Σεβαστόπουλος 4, Πιαλόγλου 6 (1), Θεοδωράκης 11 (1), Λεκάκος Θ. 10 (1), Πιπεράκης, Μπαγάκης 13 (1), Ρούτσης 12 (1), Μανίγκοντιτς, Λιονάκης 13, Κατσιγαράκης 1, Κοντογιάννης 6.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου