Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Μεσσαρά - Σητειακός 39-51 (Φιλικός Αγώνας)


Το τζάμπολ του αγώνα
Τη ομάδα του Σητειακού αντιμετώπισε η ανδρική μας ομάδα την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο Κλειστό των Μοιρών. Στο φιλικό αυτό οι παίκτες των δύο ομάδων κατάφεραν να προπονηθούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, βοηθώντας τους προπονητές τους να βγάλουν πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Επίσης δόθηκε ευκαιρία συμμετοχής σε όλους τους παίκτες ώστε να γίνει και πιο εύκολα το "μοντάρισμα" της ομάδας.
Για την ιστορία, το παιχνίδι κέρδισε η ομάδα του Σητειακού με 39-51. Το ματς ήταν αμφίρροπο , με τις δυο ομάδες να βαδίζουν πόντο πόντο έως και τα μισά της τελευταίας περιόδου, όπου η ομάδα του coach Καρκανάκη, κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας και να πάρει τη νίκη. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού τα πολλά φάουλ και πολλές άστοχες βολές.
Να σημειωθεί ότι ο Σητειακός συμμετέχει στο ανδρικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ μετά από 7 χρόνια αποχής, ενώ για την ομάδα μας φέτος είναι η δεύτερη χρονιά στα -τοπικά- "σαλόνια" της ΕΚΑΣΚ.
Τη διεξαγωγή του παιχνιδιού βοήθησαν με το σφύριγμά τους από τη θέση των διαιτητών ο προπονητής των Παμπαίδων Α' και Παμπαίδων Β' της ομάδας μας coach Κυδωνάκης Γ., καθώς και ο αντιπρόεδρος του Σητειακού κ. Περδικάκης Π..
Το ματς παρακολούθησαν περίπου 40 φίλοι της ομάδας.


Μεσσαρά (Νικολιδάκης Σ.) : Λυρώνης Κ. 1, Ρηγάκης Σ. 1, Κουκουλάκης Κ. 2, Κολουτζάκης Γ. 1, Δαριβιανάκης Δ. 8, Ταβερναράκης Γ., Φανουράκης Σ. 6, Χαραλαμπάκης Γ., Μανασσάκης Ζ. 2, Δαριβιανάκης Μ. 5, Τζογανάκης Ν., Στεφανουδάκης Κ. 11, Καλαϊτζάκης Γ. 2

Σητειακός (Καρκανάκης) : Δράκος, Παπαδάκης, Τουλουπάκης, Ρουστέμι, Μάμαλης, Μακρυνάκης, Λύμπουρας, Μαστοράκης, Στογιάνοβιτς, Κουκουράκης, Κοκολάκης, Αρβανίτης, Σταματάκης, Πορταράκης

Φωτορεπορτάζ:

Η ομάδα της Μεσσαράς

Η ομάδα του Σητειακού


Οι διαιτητές του αγώνα (Περδικάκης-Κυδωνάκης)

Οδηγίες από τον coach Καρκανάκη (Σητειακός)
Οδηγίες από τον coach Νικολιδάκη Σ. (Μεσσαρά)





Η γραμματειακή υποστήριξη (μέλη συμβουλίου-παίκτες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου