Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

2η ΑΓΩΝ.: Μεσσαρά - Ανδρογέας 40 - 65


Ο πρώτος επίσημος αγώνας στο κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010. Σε αυτό το ιστορικό για το σύλλογο ματς, η ομάδα του ΓΑΣΜ είχε πολύ καλή παρουσία και κόντραρε στα ίσια την ομάδα του Ανδρογέα, ενός από τα φαβορί φέτος για την κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα της Μεσσαράς, έχοντας συμπαραστάτες περισσότερους από 100 φίλους της, είχε πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, όπου και το σκορ ήταν πολύ κοντά. Όμως ο Ανδρογέας έχοντας την ποιότητα και την εμπειρία, εκμεταλλεύτηκε την «κοιλιά» της ομάδας μας στο 3ο δεκάλεπτο και δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας, την οποία κράτησε και διεύρυνε στο τέλος του ματς.
Το τελικό αποτέλεσμα ίσως να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αποτυπώνει όμως τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Νικολιδάκης Στέλιος, δήλωσε ευχαριστημένος, παρά την ήττα. «Νομίζω ότι πέρα από το αποτέλεσμα σήμερα τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αγωνιστήκαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου που ξεκίνησε με πρωταγωνιστικούς στόχους.»

Μεσσαρά - Ανδρογέας 40-65

Διαιτητές : Μαρνελάκης - Σπινάκης

Δεκάλεπτα : 12-15, 9-9, 8-18, 11-23

Μεσσαρά (Νικολιδάκης Στέλιος) : Δρουγκάκης 6, Δαριβιανάκης Διογ. 3, Στεφανουδάκης 4, Μανασσάκης 13 (3), Φανουράκης 2, Δαριβιανάκης Μαν. 10, Καλαϊτζάκης 2, Ταβερναράκης.

Ανδρογέας (Καρλάφτης Μανώλης) : Χριστοδουλάκης 20 (2), Χωματάς 3, Αρβανίτης 17 (2), Αγγελιδάκης 9 (1), Αλμπαντάκης 5, Παγωνίδης 2, Μηλαθιανάκης 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου